Dunaújváros KávéházMerüljön el az ízek rengetegében, kóstolja végig különleges ételkínálatunkból a magyar konyha klasszikus darabjait, és modern kreációit, ízlelje meg Borklub tagjaink ajánlásával a legkiválóbb magyar borokat, vagy csupán hagyja magát elcsábítani kávéspecialitásaink zamata által.

    Egyetlen mondatban talán így jellemezhetnénk a Corner Café-t, mely nem csak egy Dunaújvárosi étterem és kávézó, hanem lassan már fogalommá érett a városban élők számára. A nyüzsgő fő utca egy csendes szegletében megbújva, kellemes, nyugodt hangulata, és tavasztól őszig nyitva tartó szabadtéri terasza teszi igazán tökéletes helyszínné baráti találkozók, alkalmi üzleti ebédek, színház utáni összejövetelek, és romantikus vacsorák számára.

    Évszakonként megújuló különleges ételsorunk mellett siető Vendégeink számára hetente különös és nagy gonddal összeállított déli, és esti menükínálattal kedveskedünk, a teljesértékű, változatos, és egészséges étkezés lehetőségét biztosítva a rohanó hétköznapokban is. A mindennapjainkat átszövő üzleti életről, és barátainkkal, illetve családunkkal töltött szabadidőről sem megfeledkezve, különtermünkben lehetőséget biztosítunk elegáns zárt körű üzleti összejövetelek, exkluzív koktél party-k, és meghitt családi események nyugodt, szeparált környezetben történő lebonyolítására is.

    A belváros forgatagából szabadulni akaró, a csupán egy cseppnyi nyugalmat és csendet kereső látogatóink számára pedig számtalan tea-, kávé-, és egyéb forró ital különlegességek teszik még inkább felejthetetlen élménnyé a beszélgetést Dunaújváros belvárosának szívében. 

Várja Önt a Corner Kávéház

Heti Menü

EBÉD 11-15 óráig
ESTI MENÜ 15-23 óráig
 

Tovább...

SÁRGA TAXI

Dunaújvárosban 3-7 perc alatt állunk rendelkezésére. Sofőrszolgálat!

Bővebben...

Elérhetőség

Megtalál bennünket: Dunaújváros
Dózsa György tér 2.

Bővebben...

Képtár

A Corner Kávézó régen és ma. Nézze meg képeinket!

Bővebben...